Watkins Family Hour website

Watkins Family Hour

Watkins Family Hour

vrijdag 28 augustus 2020

vrijdag 28 augustus 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Watkins Family Hour op 16 januari 2020 is nogmaals uitgesteld en vindt nu plaats op zondag 29 augustus 2021. Let op: dit concert zou in eerste instantie op 28 augustus 2020 plaatsvinden. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum in 2021. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.
English:
The January 16th, 2021 show of Watkins Family Hour had to be rescheduled again, the concert will now take place on Sunday, August 29th, 2021. Please note: this concert was initially scheduled on August 28th, 2020. All bought tickets remain valid for the new date in 2021. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

=============

Watkins Family Hour is een bluegrass-project onder leiding van Sean en Sara Watkins. De broer en zus werden in de jaren negentig bekend met de akoestische formatie Nickel Creek, waarmee ze de wereld rondtourden, een Grammy wonnen en miljoenen albums verkochten. Vanaf 2002 kregen de twee elke maand een vast optreden in nachtclub en podium Largo in Los Angeles en na een tijdje begonnen ze dit het Watkins Family Hour te noemen. Door de jaren heen veranderde het familie-uurtje in een spontane ontmoetingsplek voor muzikanten, waarbij artiesten als Fiona Apple, Jackson Browne, Dawes en Nikka Costa weleens een set meespeelden. In 2015 vonden Sean en Sara het tijd worden om de nummers te verzamelen en op plaat uit te brengen. Met succes, want ondertussen staat het duo klaar voor de release van tweede plaat ‘brother sister’.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Watkins Family Hour
Hqdefault 200309 181829

Fake Badge, Real Gun

Hqdefault 200309 181829 1

Tiny Desk Concert

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma