Programma
Warhaus LR

Warhaus + Johannes Is Zijn Naam

Warhaus + Johannes Is Zijn Naam

zaterdag 1 april 2023

zaterdag 1 april 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is uitverkocht, er zijn nog wel tickets voor de show van Warhaus op 3 mei in TivoliVredenburg, Utrecht.

Warhaus is het geesteskind van Maarten Devoldere, bekend als zanger van de Vlaamse indierockband Balthazar. De Gentse singer-songwriter en muzikant bracht in 2016 zijn debuut 'We F*cked a Flame into Being' (2016) en een jaar later 'Warhaus' (2017) uit, waarmee hij zichzelf direct internationaal op de kaart zette als soloartiest. Onder de naam Warhaus ontpopt Devoldere zich tot indiecrooner en maakt hij muziek vol meeslepende strijkarrangementen, blazers, pianopartijen en sensuele achtergrondzang. 

Nieuw album: 'Ha Ha Heartbreak'
Binnenkort brengt Warhaus zijn nieuwe plaat 'Ha Ha Heartbreak' uit. Hij schreef het album in drie weken tijid in de broeierige Italiaanse stad Palermo. Het enige dat Devoldere nodig had, was de eenzaamheid van een hotelkamer, een gitaar, een microfoon en een hart dat onlangs in duizenden stukken was gebroken.

Support: Johannes Is Zijn Naam

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Warhaus
  • Johannes Is Zijn Naam

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma