Villagers web web

Villagers

Villagers

vrijdag 14 januari 2022

vrijdag 14 januari 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is verplaatst naar zondag 8 mei 2022. Kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie van ons.

Villagers maakt vindingrijke, doortastende folkpop, vaak in een intieme en verhalende context. Het creatieve brein achter de operatie is Conor O’Brien met zijn warme en soms ietwat kwetsbare stem. De Ierse muzikant werkt elk nummer altijd tot in de kleinste details uit en dit kan wederom gezegd worden over het nieuwe album 'Fever Dreams'. De afgelopen twee jaar heeft O'Brien zijn tijd tijdens de pandemie nuttig besteed en het album in de intimiteit van zijn eigen kleine studio in Dublin tot stand gebracht. NME schreef over het nieuwe album: "O’Brien keeps us under with rich, sophisticated soul vibes, oceanic piano, languid sax solos and an overlying tone of optimism."

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Villagers
Hqdefault 210819 152702

Villagers

So Simpatico

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma