Programma
Villagers web web

Villagers + Sorcha Richardson

Villagers + Sorcha Richardson

zondag 8 mei 2022

zondag 8 mei 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste concert van 14 januari 2022. Tickets gekocht voor de originele datum blijven geldig voor de nieuwe datum.

Villagers maakt vindingrijke, doortastende folkpop, vaak in een intieme en verhalende context. Het creatieve brein achter de operatie is Conor O’Brien met zijn warme en soms ietwat kwetsbare stem. De Ierse muzikant werkt elk nummer altijd tot in de kleinste details uit en dit kan wederom gezegd worden over het nieuwe album 'Fever Dreams'. De afgelopen twee jaar heeft O'Brien zijn tijd tijdens de pandemie nuttig besteed en het album in de intimiteit van zijn eigen kleine studio in Dublin tot stand gebracht. NME schreef over het nieuwe album: "O’Brien keeps us under with rich, sophisticated soul vibes, oceanic piano, languid sax solos and an overlying tone of optimism."

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Villagers
Op 8 mei 2022 geeft indiefolkband Villagers een concert in Paradiso. Officiële tickets zijn hier verkrijgbaar.

Villagers

Villagers - So Simpatico

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma