Programma
Veeze

Veeze

Veeze

Thursday 4 April 2024

Thursday 4 April 2024

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

In de zomer van 2019 verscheen Veeze in de destijds opkomende rapscene van Detroit met zijn debuutmixtape 'Navy Wavy'. Onder andere het nummer 'Rusty' werd direct een hit. Dankzij zijn komische, onvoorspelbare bars en wazige stem weet hij zich te onderscheiden van lokale legendes zoals Babyface Ray. Hij werd al snel zelf een cultfiguur in zijn stad, maar bracht vervolgens amper nieuwe muziek uit omdat hij moeite had met zijn toenemende populariteit: "I was trying to fall off."

Gelukkig is Veeze inmiddels helemaal terug. In 2023 bracht hij zijn inmiddels grootste hit 'GOMD' uit, evenals een remix met Lil Uzi Vert. Beide versies verschenen op zijn langverwachte debuutalbum 'Ganger', waarop ook Lucki en Lil Yachty te horen zijn. Op 'Ganger' bindt de 29-jarige rapper zich niet aan een subgenre, thema of tijdperk binnen hiphop. Ook bewijst hij nog even serieus onserieus te zijn: het ene moment beweert hij dat hij de beste rapper ter wereld wilt zijn en vervolgens spelt hij in de volgende regel zijn eigen naam verkeerd. Veeze's winnende formule is doen waar hij zin in heeft.

Line-up

Bitterzoet

  • Veeze

Veeze VIP Meet & Greet Package

Voor het concert van Veeze in Bitterzoet zijn er ook VIP Meet & Greet Packages te koop. De inhoud van de VIP Package bestaat uit:

  1. Ticket
  2. Autograph
  3. Photo

Let op: Paradiso is niet betrokken bij de inhoud en uitvoering van de Veeze VIP Meet & Greet Package. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt volledig bij de artiest en het team van de artiest.

Veeze

Veeze

GOMD

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Veeze

Veeze

Get Lucki

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Ganger op Spotify

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma