IMG 7803 2 mb

Vanguard presents: TwoTone: RASEN + Robyn Florence

Vanguard presents: TwoTone: RASEN + Robyn Florence

Thursday 12 October 2023

Thursday 12 October 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:00, Hoofdprogramma: 22:00

Vanguard is een nieuw muziekplatform dat lokale artiesten support in cross-over genres. Vanguard brengt deze artiesten samen en brengt hun muziek onder de aandacht. Onder andere met TwoTone.

TwoTone is een showcase waar twee Nederlandse artiesten, die Engelstalige muziek maken, samenkomen om hun muziek te showcasen. Hier kunnen muziekliefhebbers elke maand kennis maken met twee nieuwe artiesten.

RASEN
RASEN, voorheen bekend als KAMII, kan worden gezien als een van de weinige eclectische muzikanten. Dit komt omdat hij op gracieuze wijze vocalen over geraffineerde instrumentals plaatst, waardoor hij bestaande stukken nieuw leven weet in te blazen. Net als zijn naamsverandering, is hij klaar om de live-ervaring naar een geheel nieuwe niveau te brengen met veel nieuwe muzikale stukken en frequenties.

Robyn Florence
Robyn Florence is zangeres, schrijfster, producer en maker van intieme sonische landschappen. Haar stem, een betoverende fusie van rustgevende sereniteit en onweerstaanbare allure, put inspiratie uit soullegendes als Nina Simone, Sade en Lianne La Havas. Robyn Florence is klaar om een onuitwisbare stempel te drukken op de muziekwereld. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • RASEN
  • Robyn Florence

The Van op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma