Programma
1600x1250ttyphoonverandasessies

Typhoon

Typhoon

Sunday 25 August 2019

Sunday 25 August 2019

In Tolhuistuin - Tuin

Zaal open: 13:00, Hoofdprogramma: 14:00

  • Programma met zitplaatsen

Dit is het verplaatste concert van 23 juni.

In 2014 verscheen Typhoons album ‘Lobi da Basi’ (Liefde is de Baas). De plaat bereikte al enige tijd geleden de platinum-status. Vier jaar vol uitverkochte tours en denderende shows op festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz volgden. Daarnaast was Typhoon huisband van DWDD en werden er ook nog nieuwe singles uitgebracht. Songs als ‘Hemel Valt’, ‘Zandloper’ en ‘Surfen’ werden omarmd door fans en radio. De single ‘Wereld van verschil’, een samenwerking met 'BLØF' in 2017, was zelfs het meest gedraaide Nederlandstalige lied op de Nederlandse radio. 

Geen saai moment dus. En daarom nam Typhoon dit jaar een tijdje rust, zodat hij aankomende zomer weer vol inspiratie het podium op kan. Op 25 augustus geeft hij in de tuin van Paradiso Noord twee akoestische optredens in een intieme setting met zijn 'Akoestische Veranda Sessies'. Samen met enkele leden uit zijn Titanenband steekt hij op deze zomeravond zijn bekendste nummers maar ook nieuwe songs in een ander jasje.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Tuin

  • Typhoon
Hqdefault 181130 111428

Typhoon & BLØF

Wereld Van Verschil

Hqdefault 181206 111801

Surfen (Sessie op Into The Great Wide Open)

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma