Programma
Tyler Childers website

Tyler Childers + The Local Honeys

Tyler Childers + The Local Honeys

woensdag 29 januari 2020

woensdag 29 januari 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Tyler Childers verbindt de traditionele muziek van zijn thuisstaat Kentucky met het moderne tijdperk. Ook kenmerkend aan de singer-songwriter is zijn rauwe, door whiskey gesmeerde stemgeluid, waardoor hij naadloos in een rijtje met artiesten als Chris Stapleton, Colter Wall en Sturgill Simpson past. Zijn bluegrass-geboortegrond dient als ideale voedingsbodem voor de klank van zijn werk en vormt tegelijkertijd het decor van zijn tweede album ‘Purgatory’ uit 2017. Met de tien indrukwekkende nummers op deze plaat treedt Childers definitief toe tot de nieuwe generatie grootheden van het countrygenre. Zijn derde album ‘Country Squire’ komt uit in de zomer van 2019 en is wederom geproduceerd door Sturgill Simpson and David Ferguson.

Support: The Local Honeys

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Tyler Childers
  • The Local Honeys
Hqdefault 190722 150730

Tyler Childers

House Fire

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Van het Sugar Mountain blog:

NB: Onderstaand blog is geschreven voor het Once In a Blue Moon Festival op 24 augustus 2019, waar Tyler Childers op het Sugar Mountain podium staat. Op het moment van schrijven was het album Country Squire nog niet uit, inmiddels wel. In het blog wordt het album in een vlaag van nauwelijks te bedwingen nieuwsgierigheid nummer voor nummer bij elkaar gesprokkeld op YouTube.

Hqdefault 190722 150731

The Local Honeys

Cigarette Trees

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma