Programma
Two Another 3000x2250

Two Another

Two Another

maandag 22 februari 2021

maandag 22 februari 2021

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

NL: De twee concerten van Two Another in Bitterzoet zijn vanwege de blijvende onzekere situatie rondom het coronavirus helaas afgelast. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

ENG: The 2 Two Another concerts at Bitterzoet has unfortunately been canceled due to the continuing uncertainty surrounding the corona virus. All ticket buyers will receive an email with more information.


===

Zwoele r&b-invloeden en dromerige popnummers, dat is waar het Australische producersduo Two Another bekend om staat. De twee muzikanten combineren r&b, Motown-soul en hedendaagse elektronische muziek moeiteloos op hun nieuwe plaat 'Another Night'. 

Angus en Eliot ontmoetten elkaar via school en lieten zich inspireren door Australische muziekiconen zoals Bag Raiders, Tame Impala en Flight Facilities. In 2015 debuteerden ze met hun single ‘Higher’ en maakte het duo snel naam. Niet alleen in Australië, maar ook op wereldwijd niveau. Kort na het uitbrengen van de eerste EP kreeg het duo lovende recensies van o.a. EARMILK en The Line Of Best Fit. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Two Another

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma