Programma
TFS web

Tropical Fuck Storm + Taraka

Tropical Fuck Storm + Taraka

Monday 5 September 2022

Monday 5 September 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Op maandag 5 september bundelen Tropical Fuck Storm en Taraka de krachten in Paradiso met twee spetterende optredens. Kijk hieronder voor meer informatie.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Tropical Fuck Storm
  • Taraka

Gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2022

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2022. De Indiestadpas 2022 is vanaf nu verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Meld je aan voor dit concert via onderstaande link.

Tropical Fuck Storm

De Australische, post-apocalyptische acid punk disco scuzzheads van Tropical Fuck Storm komen chaos brengen in Amsterdam. De afgelopen twee jaar hebben ze zich verschanst in een bushbunker en wat sonische experimenten uitgevoerd. Deze hebben geleid tot het het album 'Deep States' afgelopen jaar, en er is zelfs een speelfilm uit voortgekomen: 'Goody Goody Gumdrops'. Tropical Fuck Storm is de band van o.a. Gareth Liddiard en Fiona Kitschin van The Drones, ruim 15 jaar rots in de branding van Melbourne. Met TFS beogen zij 'weird music for people who are sick of the same old shit' te maken. Wie de combinatie van chaotische gitaren, wispelturige drumpatronen en groovende baslijnen wel kan waarderen, doet zichzelf een groot plezier door TFS onmiddellijk toe te voegen aan de afspeellijst.

Hqdefault 220304 103814

Tropical Fuck Storm

Braindrops

Taraka

Taraka Larson, die samen met haar zus Nimai de band Prince Rama vormde, heeft afgelopen jaar haar eerste soloplaat uitgebracht. Het album, getiteld 'Welcome To Paradise Lost', wijkt af van het dance-popgeluid van Prince Rama, maar combineert lo-fi en punk tot een soort psychedelische droom.

Hqdefault 220610 133700

Taraka

Psychocastle

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma