Programma
Tricky Press Shot 1 Erik Weiss min

Tricky

Tricky

maandag 1 maart 2021

maandag 1 maart 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

NL: dit concert is verplaatst naar 13 augustus 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Ticketkopers ontvangen een email met meer informatie. 


EN: this concert has been postponed to August 13th 2021. Previously bought tickets will remains valid. Ticket buyers will receive an e-mail with more details.

=

Op 4 september verschijnt 'Fall To Pieces', wat het 14e studioalbum van de bekende producer Tricky wordt. De Britse triphop-rapper heeft in de afgelopen drie decennia een indrukwekkende carrière opgebouwd, wat begon bij de band Massive Attack. Voor zijn muziek heeft Tricky altijd vrouwelijke vocalisten ingeschakeld om zijn ideeën uit te dragen. De meerderheid van de vocalen in de nummers op 'Fall To Pieces', worden aan zangeres Marta Zlakowska toevertrouwd. Sinds zijn laatste optreden in Paradiso in 2017, is hij druk bezig geweest met het opnemen van deze nieuwe plaat, is autobiografie 'Hell Is Round The Corner' verschenen en ook werd vorig jaar de betoverende EP '20,20' uitgebracht. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Tricky
Op 1 maart 2021 geeft Britse triphop-rapper Tricky een optreden in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Tricky

Fall Please

Op 1 maart 2021 geeft Britse triphop-rapper Tricky een optreden in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Tricky

Hate This Pain

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma