Programma
TK1

Trian Kayhatu (live) Dj KC the Funkaholic SuperSonicJazzAfter

Trian Kayhatu (live) Dj KC the Funkaholic SuperSonicJazzAfter

vrijdag 1 juni 2018

vrijdag 1 juni 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:45, Hoofdprogramma: 22:30

Hoewel Trian Kayhatu een veteraan is in het produceren van muziek, is hij een goed bewaard geheim voor het grote publiek. Kayhatu is ook al actief geweest onder verschillende namen zoals Chukimai, TK Music en Trian Kayhatu. Zijn oeuvre bevat composities die de modeshows van o.a. L'Oreal en Issey Miyake sierden en productpresentaties voor Subaru, commercials, films en verschillende documentaires. De muziek van Kayhatu kreeg exposure door het label Soulection uit LA en werd ook gedraaid door de veelgeprezen DJ Gilles Peterson op BBC Radio. Zijn eerste EP ‘Suture’ werd uitgebracht op het in Singapore gevestigde label Darker Than Wax. Momenteel is Kayhatu bezig met een aantal projecten, waaronder een album met zijn funkband Butufunk en een soloalbum met samenwerkingen van Skalp, DJ Optimus, Danny McKinnon, Sivey, Chloe Martini, Moods, Opolopo en Potatohead People. Voor liefhebbers van Thundercat, Kamasi Washington en Squarepusher.

Voorafgaand en na afloop van dit concert kun je in de kleine zaal terecht voor muziek van niemand minder dan Dj KC The Funkaholic (Kindred Spirits).

LET OP: Dit concert is gratis toegankelijk voor bezoekers van Kamasi Washington.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Trian Kayhatu
Hqdefault 180508 122824

Chil Pollins

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 180508 122826

Section One (EP preview)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma