Programma
Trentemoller web

Trentemøller

Thursday 21 November

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 28,00

Voor leden

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

De afgelopen twintig jaar hield de Deense componist en producer Trentemøller de aandacht van zijn publiek vast met constant evoluerende electronica en meer dan 500 betoverende liveshows. De release van debuutalbum 'The Last Resort' in 2006 markeerde het begin van een wereldwijd succes: melancholische hits als 'Miss You', 'Take Me Into Your Skin' en 'Vamp' hebben in de elektronische muziekscene stilaan een cultstatus verworven. Inmiddels zijn we aanbeland bij 'Memoria' (2022), Trentemøllers zesde studio-album vol introspectieve dreampop, noise rock en elektronische pop.

Naast Anders Trentemøller zelf, bestaat zijn liveband uit Disa Jakobs (zang, gitaar en synthesizer), Silas Tinglef (drums en gitaar), Brian Batz (gitaar) en Jacob Haubjerg (bas). Tijdens hun shows tracht de vijfkoppige formatie voor oude én nieuwe fans consequent de grenzen van livemuziek te verleggen: ervaar het zelf op 21 november 2024 in de Grote Zaal van Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Trentemøller

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma