Tre Polka One

Tré Burt

Tré Burt

28 Oct 2021

28 Oct 2021

Paradiso

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Het concert van Tré Burt op 28 oktober 2021 is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail met daarin meer informatie. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

Folk singer-songwriter Tré Burt bracht in 2018 zelf zijn debuutalbum 'Caught In The Rye' uit. En hoewel er lovende reacties op waren, dacht Burt dat het daar zou stoppen. Echter, in 2019 ontdekte Jody Whelan van Oh Boy Records het album van Burt. Whelan was direct onder de indruk en noemde hem zelfs een van zijn favoriete artiesten. Burt tekende later bij het label en bracht zijn debuutalbum opnieuw uit. Daarnaast bracht hij in september zijn single 'Under The Devil's Knee' uit samen met Leyla McCalla, Allison Russell en Sunny War. De zanger zegt op een jonge leeftijd al geïnspireerd te zijn door artiesten zoals the Temptations, Nina Simone, Otis Redding, Marvin Gaye, Woody Guthrie en Neil Young. Dit hoor je vandaag de dag nog steeds in zijn muziek.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Bovenzaal

  • Tré Burt
Op donderdag 28 oktober 2021 geeft folk singer-songwriter Tré Burt een optreden in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Tré Burt

Caught It From The Rye

Op donderdag 28 oktober 2021 geeft folk singer-songwriter Tré Burt een optreden in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Tré Burt

Under The Devil's Knee

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma