Programma
Tom Russell website

Tom Russell

Tom Russell

vrijdag 20 november 2020

vrijdag 20 november 2020

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Tom Russell op 20 november 2020 is afgelast vanwege het annuleren van de gehele Europese tournee, veroorzaakt door de onzekere situatie rondom het coronavirus. Ticketkopers ontvangen een e-mail met daarin meer informatie. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.
English:
The November 20th, 2020 concert of Tom Russell is cancelled due to the artist's cancellation of their European tour, caused by the uncertainty around the Covid-19 situation. Ticket buyers will receive an e-mail with more information shortly. General info on cancelled events is available on www.paradi.so/Ticketinfo.

=============

Tom Russell is een ware alleskunner. De Amerikaan schildert, schrijft en is boven alles een echte liedjessmid. Zijn oprechte Americana en folk hoor je op de vele prachtige albums die Russell door de jaren heen maakte. Zijn nummers werden ook opgenomen door artiesten als Johnny Cash, Doug Sahm en Nanci Griffith. Vorig jaar bracht hij nog zijn meest recente en uitstekend ontvangen album ‘October in the Railroad Earth’ uit. 

In 2015 werd hij onderscheiden met de prestigieuze ASCAP Deems Taylor Award voor zijn excellentie in muziekjournalistiek. De poëet Lawrence Ferlinghetti omschreef Tom als volgt: "He is Johnny Cash, Jim Harrison and Charles Bukowski rolled into one. I feel a great affinity with Tom Russell's songs, for he is writing out of the wounded heart of America."

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Tom Russell
Hqdefault 200310 175435

Tonight We Ride

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma