Programma
Tom russel

Tom Russell

Tom Russell

dinsdag 22 mei 2018

dinsdag 22 mei 2018

In Vondelkerk

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Tom Russell is een ware alleskunner. De Amerikaan schildert, schrijft en is boven alles een echte liedjessmid. Zijn goudeerlijke Americana en folk hoor je op vijf prachtige albums die Russell door de jaren heen maakte. Zijn nummers werden ook opgenomen door artiesten als Johnny Cash, Doug Sahm, Nanci Griffith en vele anderen. Zelf kende hij veel succes met de nummers 'Tonight We Ride' en 'The Man From God Knows Where'. 

In 2015 werd hij onderscheiden met de prestigieuze ASCAP Deems Taylor Award voor zijn excellentie in muziekjournalistiek. De poëet Lawrence Ferlinghetti omschreef Tom als volgt: "He is Johnny Cash, Jim Harrison and Charles Bukowski rolled into one. I feel a great affinity with Tom Russell's songs, for he is writing out of the wounded heart of America." 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Vondelkerk

  • Tom Russell

Van het Sugar Mountan Blog:

Op 22 mei 2018 staat de Amerikaanse singer-songwriter, muziekjournalist en kunstenaar Tom Russell in de Amsterdamse Vondelkerk.

Rio Grande

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Vondelkerk

De Vondelkerk is gevestigd op Vondelstraat 120A, direct naast het Vondelpark in Amsterdam. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We raden af om met de auto te komen. 

Paradiso Programme

Programma