Programma
Tirzah 180718 101359 1

Tirzah @ Indiestad - ADE + ohslo

Tirzah @ Indiestad - ADE + ohslo

vrijdag 19 oktober 2018

vrijdag 19 oktober 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Tijdens ADE is het niet toegestaan om (rol)koffers en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. 
--
Please note that it is not allowed to enter the venue with a suitcase or duffle/luggage bag during ADE. 

Tirzah is een in het Britse Essex geboren artiest die jarenlang in het middelpunt van de zeer vruchtbare post-grime en UK garage scene in Londen heeft geleefd en muziek heeft gemaakt. Een decennium lang werkte ze vanuit verschillende gedeelde appartementen en DIY studio's aan haar debuutalbum 'Devotion'. Dit hele proces ging Tirzah samen aan met haar jeugdvriendin Micachu (van Micachu and the Shapes). Het resulteert in ijzersterke teksten over innerlijke conflicten en de complexiteit van het leven, onderbouwd door duistere, herkenbare beats van Micachu.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Tirzah
  • Ohslo

Gratis met de Indiestadpas 2018

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2018 is nog steeds te koop via Ticketmaster.

Op vrijdag 19 oktober geeft Tirzah een optreden in Paradiso Noord als onderdeel van Amsterdam Dance Event en Indiestad.

Tirzah

Gladly

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma