Programma
TTTT banner paradiso

Ticket to the Tropics festival: Omar Souleyman, Ko Shin Moon, Precious Bloom, DJ Nobody Knows

Ticket to the Tropics festival: Omar Souleyman, Ko Shin Moon, Precious Bloom, DJ Nobody Knows

vrijdag 21 juni

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:45, Hoofdprogramma: 21:30

Ticket € 25,00

Voor leden

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Deze avond is gratis te bezoeken met de Ticket to the Tropics-pas 2024. Bestel de pas in de webshop van Paradiso of kijk onderaan deze pagina voor meer informatie.

Op vrijdag 21 juni vindt het eerste Ticket to the Tropics festival plaats in Paradiso. Ticket to the Tropics staat voor dansmuziek uit alle werelddelen, oud en nieuw, van highlife tot dabke, van samba tot cumbia en van kaseko tot kuduro. Niemand minder dan het Syrische techno-meets-dabke icoon, Omar Souleyman, siert als headliner het affiche van de eerste editie van het festival. Daarnaast staat het psychedelische space disco-duo Ko Shin Moon op het programma evenals het Indonesische Precious Bloom, die ons gaat voorzien van dansbare Asian city pop gecombineerd met Indonesische discomelodiëen. DJ Nobody Knows, specialist in soul, funk, house, techno, afro en latin, sluit de avond af in de kelder

Omar Souleyman begon zijn carrière als bruiloft zanger, maar na de release van zijn debuutalbum “Wenu Wenu”, geproduceerd door Four Tet, is zijn ster rijzende. Ook de opvolger, “Bahdeni Nami”, genoot van lovende kritieken. Door zijn levendige melodieën, ondersteund door elektronische arrangementen en samenwerkingen met grootheden zoals Björk, heeft Omar Souleyman zich weten te vestigen als icoon in zowel de Syrische als elektronische muziek. Na zijn debuut bij platenlabel Mad Decent van Diplo met zijn derde album “To Syria with Love”, bracht hij zijn meest recente album “Schlon” uit, een album vol met zijn kenmerkende techno-meets-dabke sound.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Omar Souleyman
  • Ko Shin Moon
  • Precious Bloom
Omar Souleyman

Omar Souleyman

Shlon

Ko Shin Moon

Ko Shin Moon

Isyan feat. Melike Şahin

Ticket to the Tropics-pas 2024

Ticket to the Tropics staat voor dansmuziek uit alle werelddelen, oud en nieuw, van highlife tot dabke, van samba tot cumbia en van kaseko tot kuduro. Hier stoffen we toffe platen af, duiken we nieuwe pareltjes op en houden we bij welke concerten je niet mag missen.

Met de Ticket to the Tropics-pas kun je voor een vaste prijs jaarlijks een aantal geselecteerde concerten in dit genre bezoeken. De pas gaf de afgelopen zes jaar toegang tot onder meer concerten van Liniker, Luedji Luna, Kokoko!, Songhoy Blues, Fatoumata Diawara, Mbongwana Star, Gallowstreet, Felabration met Jungle by Night, Richard Bona en vele anderen.

Hoe werkt het

Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN de fysieke Ticket to the Tropics-pas 2024. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Geldigheid pas

De pas is geldig vanaf 1 januari 2024 t/m 31 december 2024.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma