Thundercat1

Thundercat + Jameszoo (dj set)

Thundercat + Jameszoo (dj set)

Monday 4 April 2022

Monday 4 April 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste concert van 14 april 2020, 5 oktober 2020 en 10 mei 2021. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de show van Thundercat in 2021. 

This concert is presented by Paradiso & Super-Sonic Jazz. 

Thundercat is het soloproject van producer, zanger en virtuoze bassist Stephen Bruner uit Los Angeles. Hij begon zijn carrière als bandlid van de thrashmetal-punkformatie Suicidal Tendencies, maar maakte na het verlaten van de band snel naam met zijn eigen muziek. In 2010 verscheen het album ‘Cosmogramma’, een samenwerking met elektronicaproducer Flying Lotus. Daarna volgden twee soloalbums, een EP op Flying Lotus' label Brainfeeder en samenwerkingen met onder andere Kendrick Lamar op zijn ‘To Pimp a Butterfly’ en Kamasi Washington op ‘The Epic’.

Zijn derde album ‘Drunk’ kwam uit in 2017 en werd veelgeprezen dankzij de vindingrijke mix van seventies funk, r&b en punk met fusioninvloeden, met bijdragen van klinkende namen als Kendrick Lamar, Pharrell, Michael McDonald, Kenny Loggins, Wiz Khalifa, Kamasi Washington en Flying Lotus. In 2020 verscheen zijn nieuwste album 'It Is What It Is'.

Support act: Jameszoo (dj set)

Na afloop van het concert van Thundercat kun je dansen in de kelder met DJ Sjanson.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Thundercat
Op maandag 4 april 2022 geeft Thundercat een concert in Paradiso. Koop hier je officiële tickets.

Thundercat

Thundercat - Them Changes

Op maandag 4 april 2022 geeft Thundercat een concert in Paradiso. Koop hier je officiële tickets.

Thundercat

Thundercat - Dragonball Durag

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma