2018 ltr Rogers Zeiner Weider Mitchell Bram

The Weight Band

The Weight Band

zondag 5 mei 2019

zondag 5 mei 2019

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Ontstaan op initiatief van ex-leden van The Band, ontwikkelde The Weight Band zich van een muzikantencollectief dat middels het uitvoeren van nummers van de legendarische Canadese band het erfgoed wilde bewaren tot wat het nu is. Met gitarist Jim Weider als voorman en anderen die in de periferie van The Band hun sporen hebben verdiend, bestaat er geen enkele twijfel over hun roots: er wordt eigen werk aan het repertoire toegevoegd, maar de klassiekers blijven. In 2018 verscheen debuutalbum 'World Gone Mad', welke met lovende kritieken werd ontvangen, zowel door de media als de Americana en roots liefhebbers.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • The Weight Band

Van het Sugar Mountain Blog:

Op 5 mei komt The Weight Band, met ex-leden van The Band, naar Paradiso Noord voor een optreden. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

The Weight

Op 5 mei komt The Weight Band, met ex-leden van The Band, naar Paradiso Noord voor een optreden. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Up On Cripple Creek

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma