LEAD 1

The Vaccines + Teen Jesus & the Jean Teasers

The Vaccines + Teen Jesus & the Jean Teasers

woensdag 17 januari 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Uitverkocht

Ticket € 28,00

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets. Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

The Vaccines is een vierkoppige indierockband uit Londen, opgericht in 2010. "Er is een verschil tussen plezier hebben en gelukkig zijn," zegt frontman Justin Young. En in de ruimte tussen plezier en geluk ligt het zesde Vaccines-album, 'Pick-Up Full of Pink Carnations'. Het is een plaat die druipt van het plezier: tien nummers in iets meer dan een half uur, boordevol gitaarhooks en spitsvondige popmelodieën. maar die onderzoekt hoe het echte leven ons in de steek laat, ongeacht wat iedereens Instagramstories je laten geloven.

Support: Teen Jesus & the Jean Teasers

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Vaccines
  • Teen Jesus and the Jean Teasers

The Vaccines

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma