Programma
The Robert Cray Band

The Robert Cray Band

The Robert Cray Band

maandag 3 juni 2024

maandag 3 juni 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Sinds 1974 betovert The Robert Cray Band liefhebbers van soul, r&b, gospel, blues en rock 'n roll. Niet alleen de grote liefde voor muziek, ook de bijzondere stem van Robert Cray en zijn vakmanschap op de gitaar zorgen voor hun unieke groove. The Robert Cray Band valt ook op bij de grote der aarde; zo wordt het podium gedeeld met Albert Collins, Muddy Waters, John Lee Hooker, The Rolling Stones, Tina Turner en Eric Clapton. Met meer dan twintig albums en wereldwijd succes is er nog lang geen sprake van verveling. De band blijft gedreven door de liefde voor muziek en ontving hiervoor o.a. vijf keer een Grammy, is vereeuwigd in de Blues Hall of Fame en werd bekroond met een Lifetime Achievement Award for Performance bij de Americana Music Awards.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Robert Cray Band
The Robert Cray Band

The Robert Cray Band

Twenty

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Topnummers van The Robert Cray Band

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma