Programma
Po ramblin

The Po' Ramblin' Boys + Hackensaw Boys

The Po' Ramblin' Boys + Hackensaw Boys

maandag 24 juni 2019

maandag 24 juni 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:30, Hoofdprogramma: 19:30

Deze avond een mooie double bill met The Po' Ramblin' Boys en The Hackensaw Boys waarop de traditionele folk- en bluegrassmuziek weer terug op de eenentwintigste-eeuwse kaart worden gezet. The Hackensaw Boys zijn een talrijk gezelschap uit West-Virginia en geven een compleet eigen draai aan het ouderwetse genre, door flink wat country, rock ’n’ roll en hillbilly toe te voegen. Reputatie heeft de band vooral te danken aan het vele toeren. Al jaren staan de Hackensaw Boys bekend om hun opzwepende live shows, waarbij de viool, banjo, mandoline, fiddle, harmonica en contrabas nooit ontbreken.

The Po' Ramblin' Boys zijn te vergelijken met het legendarische The Stanley Brothers en zijn dankzij hun herkenbare en energieke muziek getekend bij toplabel Rounder Records. Het is een traditioneel uitgedoste old-school bluegrassformatie heeft goed gekeken bij voorgangers en speelt met hetzelfde enthousiasme en hartstocht als de eerste generatie bluegrass-bands. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Po' Ramblin' Boys
  • The Hackensaw Boys

Van het Sugar Mountain blog:

Op maandag 24 juni staan The Po' Ramblin' Boys en The Hackensaw Boys in Paradiso.

The Lord Knows I'm Drinking

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma