Programma
Paradiso

The Paradise Bangkok Molam International Band

The Paradise Bangkok Molam International Band

Tuesday 14 June 2016

Tuesday 14 June 2016

Dit concert is gratis te bezoeken met de Ticket to the Tropics-pas, die inmiddels is uitverkocht. Meer informatie: www.tickettothetropics.nl/pas. Wil je als eerste weten van een nieuwe pas? Meld je dan hier aan: bit.ly/InfoTicketTropics

De band met de onmogelijke naam - The Paradise Bangkok Molam International Band - werd in Thailand geboren uit de legendarische Paradise Bangkok sessies van dj’s Maft Sai en Chris Menist. Beiden zitten ook achter de ‘The Sound of Siam’ compilaties van Soundway Records en compilaties voor Finders Keepers, Light in the Attic en hun eigen label Paradise Bangkok. De band speelt oude Molam (folk afkomstig uit het plattelandse Noordoosten van Thailand) met een zeer dansbare 21e-eeuwse vibe. Een “renaissance van de Thaise psychedelische folk” noemt VICE het en ARTE Creative ging met ze op stap in Bangkok. Ook deden ze het voorprogramma van Damon Albarn en hebben ze vele optredens in Europa op hun naam staan.

The Paradise Bangkok Molam International Band bestaat uit Kammao Perdtanon op de phin (Thaise luit), Sawai Kaewsombat op de khaen (een soort harmonica van bamboo), Piyanart Jotikasthira op basgitaar, Phusana Treeburut op drums en percussie van Chris Menist.

Paradiso Programme

Programma