Programma
The once

The Once

The Once

woensdag 6 februari 2019

woensdag 6 februari 2019

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

De locatie van de show van The Once is verplaatst naar Paradiso Noord in Amsterdam. De zaal gaat open om 20:00, de aanvangstijd is 20:30 De datum blijft ongewijzigd.

Canadees folk trio The Once is te herkennen aan hun onnavolgbare, driestemmige harmonieën. Hun vierde album ‘Time Enough’ toont de band in haar meest oprechte en meest kwetsbare vorm. Er worden hier en daar serieuze onderwerpen getackeld, maar altijd opgevolgd door wijze woorden en een positieve noot, waarbij het trio soms uitstapjes maakt naar country, Americana en indiepop. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • The Once
Op woensdag 6 februari geeft Canadese indiepop- en countryband The Once in Cinetol in Amsterdam. Haal hier je tickets.

I Can't Live Without You

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma