The Mission Website

The Mission + Wire & Lights

The Mission + Wire & Lights

Tuesday 12 April 2022

Tuesday 12 April 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 21:00

Het concert van The Mission is opnieuw verplaatst naar 21 april 2023. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

NL: Dit is het verplaatste concert van 30 april en 1 mei 2020 en 13 april 2021. Tickets gekocht voor alle drie de data zijn geldig voor de nieuwe datum.

ENG: This is the postponed event of April 30 and May 1 2020 and April 13, 2021. Tickets bought for the original two dates remain valid for this date.

The Mission (ook bekend als The Mission UK) is een gothic-rockband uit Leeds, Engeland. De vierkoppige band, die werd opgericht en 1986 en momenteel bestaat uit Wayne Hussey, Craig Adams, Simon Hinkler en Mike Kelly, bracht door de jaren heen tien studioalbums uit. Het grootste commerciële succes kwam met de single 'Tower of Strength' in 1988. The Mission speelde voor het laatst in Paradiso in 2005, maar komt in 2022 terug naar Amsterdam voor een concert in Paradiso Noord.

Support act: Wires & Lights

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • The Mission
  • Wires & Lights
The Mission - Wasteland

The Mission

Wasteland (official video)

The Mission - Tower Of Strength

The Mission

Tower Of Strength

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma