Programma
Photo credit Shervin Lainez

The Messthetics and James Brandon Lewis

The Messthetics and James Brandon Lewis

donderdag 23 mei

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Inclusief daglidmaatschap

The Messthetics is een instrumentaal trio bestaande uit Joe Lally op bas, Brendan Canty op drums, en gitarist Anthony Pirog. De band werd opgericht in 2016 en is ontstaan uit de muzikale achtergrond van de leden, waarbij Lally en Canty voorheen deel uitmaakten van de invloedrijke punkband Fugazi.

James Brandon Lewis is een Amerikaanse jazzsaxofonist. Hij staat bekend om zijn expressieve en krachtige spel, waarbij hij elementen van jazz, blues, en free jazz integreert.

Samen hebben deze artiesten een uniek geluid ontwikkeld dat zowel experimenteel als toegankelijk is. Diverse genres, van harde funk, tot jazzachtige melodieën en opwindende art-punk. De muzikale ontdekkingstocht van dit kwartet belooft een meeslepende reis door diverse stijlen, wat resulteert in een uniek en boeiend luisteravontuur voor de liefhebbers. In maart komt hun eerste album samen uit en op 23 mei staan ze in Tolhuistuin. 


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • James Brandon Lewis
  • The Messthetics
Emergence

Emergence

The Messthetics, James Brandon Lewis

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma