The Mavericks

The Mavericks

dinsdag 30 april 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 57,00

Voor leden

Prijs is inclusief € 6,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 6,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

The Mavericks gaat al sinds de band in 1989 werd opgericht kriskras door de genres van country en rock heen. Na successen in de jaren 90 blijft het vanaf 2003 stil doordat de muzikanten ieder hun eigen weg gaan. Tot 2012, wanneer ze onder meer het meer dan 30-jarig bestaan van hun band vieren. In 2020 komt hun eerste volledig Spaanstalige album 'En Español' uit dat ze uitbrengen op hun eigen label Mono Mundo. Een album vol muzikale diversiteit en tradities; tedere boleros, brassy mariachi en Afro-Cubaanse klassiekers. Net als de band zelf kunnen ook de albums van The Mavericks niet in één hoekje worden geplaatst. Volgens henzelf zijn ze de juiste smeltkroes van rustieke country, rock en Tex-Mex gemengd met salsa, ska, norteño, mariachi en scherpe gitaarpartijen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Mavericks
The Mavericks

The Mavericks

Por Ti (Yo Quiero Ser)

The Mavericks

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma