Programma
The Low Anthem TLA Dec 2017

The Low Anthem + Futur Primitif

The Low Anthem + Futur Primitif

maandag 2 december 2019

maandag 2 december 2019

In Zonnehuis

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 17:45, Hoofdprogramma: 20:30

  • Programma met zitplaatsen

Een avond rondom het veelgeprezen doorbraakalbum ‘Oh My God, Charlie Darwin’ en andere hoogtepunten uit het oeuvre van The Low Anthem.

Folkrockband The Low Anthem ontstond in 2006 in Providence, Rhode Island, waar vrienden Ben Knox Miller en Jeff Prystowsky muziek begonnen te maken. Een van hun grootste fans, de klassiek geschoolde Jocie Adams, bleek een enorme hoeveelheid instrumenten te kunnen bespelen en maakte van het duo een trio. In 2009 bracht de band het tweede album ‘Oh My God, Charlie Darwin’ uit in eigen beheer. Het veelbesproken en bejubelde werk betekende de doorbraak voor het trio en werd later wegens succes heruitgegeven door de platenlabels Bella Union en Nonesuch Records. 

In de daaropvolgende jaren maakte The Low Anthem ontwikkelingen door in zowel de bezetting als geluid, met als meest recente werk het vijfde studioalbum ‘The Salt Doll Went to Measure the Depth of the Sea’. Vorig jaar speelde de band nog het nieuwe materiaal van deze plaat in Bitterzoet, dit jaar touren ze met de hoogtepunten uit hun oeuvre en brengen ze een selectie van ‘Oh My God, Charlie Darwin’-nummers naar het Zonnehuis. 

Support: Futur Primitif

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonnehuis

  • The Low Anthem
  • Futur Primitif

Van het Sugar Mountain blog:

Hqdefault 190827 130625

To Ohio

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Zonnehuis

Het Zonnehuis is gevestigd op Zonneplein 30A in Amsterdam Noord. Parkeren bij dit monumentale pand is gratis en de gratis veerpont van en naar het NDSM-Werf is de dichtstbijzijnde pont.  

Paradiso Programme

Programma