James Hunter website2

The James Hunter Six

The James Hunter Six

6 mei 2021

6 mei 2021

Tolhuistuin

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van The James Hunter Six is verplaatst naar woensdag 4 mei 2022. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.
English:
The concert of The James Hunter Six is rescheduled to Wednesday May 4th, 2022. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

=======

James Hunter is r&b-troubadour van beroep en werd door niemand minder dan Van Morrison “het best bewaarde geheim in de wereld van de Britse soul en r&b” genoemd. Aangejaagd door een swingende ritme- en blazerssectie maakt Hunter dampende rhythm & blues, waarin zijn fantastische stem volop de ruimte krijgt om te excelleren. In 2018 kwam het vijfde album van The James Hunter Six uit op het vermaarde Daptone Records (o.a. Sharon Jones, Charles Bradley). 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • The James Hunter Six
Hqdefault 200504 100942

I Can Change Your Mind

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (eerder bekend als Paradiso Noord) is gevestigd op IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Let op: voor clubnachten wordt er een andere ingang gebruikt. Je kunt dan naar binnen via Buiksloterweg 5c en dat bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw. Verder kun je in het hele gebouw, dus ook het restaurant, alleen maar met een pinpas/creditcard kunt betalen. Ten slotte is het ook mogelijk om voor het concert een hapje te eten in het restaurant. 

Paradiso Programme

Programma