Programma
James Hunter website2

The James Hunter Six + Freddy Deboe Trio

The James Hunter Six + Freddy Deboe Trio

woensdag 4 mei 2022

woensdag 4 mei 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:10, Hoofdprogramma: 21:00

NL: Dit is het verplaatste programma van 3 mei 2020 en 6 mei 2021. Eerder gekochte tickets zijn ook geldig voor de nieuwe datum in 2022.

ENG: This is the postponed event of May 3rd, 2020 and May 6th, 2021. Earlier bought tickets remain valid for the new date of the concert in 2022.

James Hunter is r&b-troubadour van beroep en werd door niemand minder dan Van Morrison “het best bewaarde geheim in de wereld van de Britse soul en r&b” genoemd. Aangejaagd door een swingende ritme- en blazerssectie maakt Hunter dampende rhythm & blues, waarin zijn fantastische stem volop de ruimte krijgt om te excelleren. In 2018 kwam het vijfde album van The James Hunter Six uit op het vermaarde Daptone Records (o.a. Sharon Jones, Charles Bradley). 

Dodenherdenking
Tijdens deze avond zal Paradiso rekening houden met de Nationale Dodenherdenking op 4 mei. Dit betekent dat er om 20:00 uur twee minuten stilte in acht zal worden genomen. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • The James Hunter Six
Hqdefault 210428 101255

The James Hunter Six

I Can Change Your Mind

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma