Programma
Fatal

The Fatal Flowers Reunion Tour

The Fatal Flowers Reunion Tour

donderdag 27 juni 2019

donderdag 27 juni 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert verkocht binnen een kwartier uit. Tickets voor het extra en tevens allerlaatste concert ooit zijn vanaf vrijdag 1 maart 2019 om 10 uur verkrijgbaar via deze pagina.

Stop The Presses, om met een tekstregel uit ‘Johnny D. Is Back!’ te spreken. The Fatal Flowers, uit meerdere hoeken bekroond tot de meest legendarische Nederlandse underground rockband uit de jaren ’80, komt terug. Opgericht in 1984 door Richard Janssen, scoorde de band in 1987 een Edison Award met de hit ‘Younger Days’. Na het uitbrengen van vier albums trok Janssen in 1990 echter de stekker uit de band. Nu, meer dan 20 jaar later, komen de Amsterdammers nog één keertje samen voor een reünie-tour door Nederland. Wat de reünie gaat brengen, is nog onduidelijk. Het oude werk wordt weer ingestudeerd. Maar zal er ook iets nieuws komen? Jonkers weet het niet maar sluit het niet uit: "Het zou zomaar kunnen." Janssen sluit zich bij hem aan met een verwijzing naar het verleden. "In een oefenruimte kan van alles gebeuren. Pleasure Ground is ook zo tot stand gekomen."

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Fatal Flowers
Op 27 juni komt de Amsterdamse bluesrockband The Fatal Flowers naar Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Fatal Flowers

Younger Days

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma