Programma
The Dean web

The Dean

The Dean

maandag 30 mei 2022

maandag 30 mei 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 21:00, Hoofdprogramma: 22:00

Dit is het verplaatste concert van 17 februari 2022. Tickets gekocht voor de oorspronkelijke datum blijven geldig voor de nieuwe datum.

Jarenlang heeft Daan Boom zijn innerlijke drift om rapper te worden weten te onderdrukken. Nu de sterren eindelijk goed staan gooit hij het roer om: The Dean is geboren. Zijn rap-carrière is sinds de start te volgen in de gelijknamige hitserie op YouTube, en dit draagt flink bij aan het succes van zijn nummers. Zo bracht hij singles uit met o.a. “Bizzey”, “Donnie” en “René Froger”. Sindsdien is hij 'the talk of the town' en kan eigenlijk niet meer normaal over straat. 

Support: De Makelaar & Bobby Bueno

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • The Dean
Dacia Logan

The Dean

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma