Programma
The Cult Paradiso

The Cult

Tuesday 6 August

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 50,40

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.
Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Het concert van The Cult in Paradiso is uitverkocht. Er zijn nog tickets beschikbaar voor de show in 013 Tilburg op maandag 5 augustus 2024.

The Cult is een Britse rockband, opgericht in 1983 in Bradford, Noord Engeland. De band wordt gevormd door zanger Ian Astbury en gitarist Billy Duffy, en brak halverwege jaren '80 door in Europa met hun kenmerkende eigen geluid, vol invloeden van post-punk en gothic. Dit is te horen op het veelgeprezen debuutalbum 'Dreamtime' uit 1984 en opvolger 'Love' uit 1985, en hits als 'She Sells Sanctuary' en 'Fire Woman'. In 1987 volgde de grote Amerikaanse doorbraak van The Cult met hun derde album 'Electric', waarop een meer hard rock-georiënteerd geluid te horen is. Na de afgelopen dertig jaar een aantal keer uit elkaar te zijn geweest en vervolgens weer bij elkaar te zijn gekomen, bracht de onvermoeibare band in 2022 langspeler 'Under the Midnight Sun' uit, het elfde studioalbum. Deze zomer geeft de band een concert in de Grote Zaal van Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Cult
The Cult

The Cult

She Sells Sanctuary (live)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma