Programma
Clockworks

The Clockworks + The Rosecaps

The Clockworks + The Rosecaps

Sunday 14 April 2024

Sunday 14 April 2024

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is verplaatst van Paradiso naar Tolhuistuin. Tickets blijven geldig voor de nieuwe locatie. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail van ons met meer informatie. 

The Clockworks verweven de gevoeligheid van pop met luidruchtige post-punk en door rock beïnvloede stijlen. De groep bestaande uit James McGregor, Sean Connelly, Damian Greaney en Tom Freeman, vormt zich in Galway en vestigt zich begin 2019 in Londen. Na op meerdere grote festivals te hebben gestaan en hun uitgebreide tour door het Verenigd Koninkrijk eind 2022, duiken ze de studio in en nemen hun langverwachte debuutalbum op bij Abbey Road Studios in samenwerking met de gevierde producer Bernard Butler. Het album 'Exit Strategy' wordt gevoed door de bands passie voor storytelling. Het cinematische karakter van het album uit zich ook in de manier waarop de laatste track 'Westway' als eerste wordt uitgebracht. "We beginnen het verhaal van het album met de laatste scène, op dezelfde manier waarop sommige geweldige films, zoals Goodfellas, aan het einde beginnen" aldus zanger James McGregor. 

Support: The Rosecaps

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • The Clockworks
The Clockworks

The Clockworks

Mayday Mayday

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma