Programma
Circle poster websiteheader

The Circle Orchestra

The Circle Orchestra

zondag 24 mei 2020

zondag 24 mei 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:15, Hoofdprogramma: 20:00

  • Programma half zittend, half staand

LET OP! DIT EVENEMENT IS AFGELAST!

Op donderdag 12 maart 2020 heeft de Nederlandse overheid in overleg met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) onder meer besloten dat evenementen tot 1 juni 2020 verboden zijn. Dit in betrekking tot het indammen van de verspreiding van het coronavirus COVID-19. Ticketkopers ontvangen een e-mail met daarin meer informatie. Gezien de omvang van het programma van Paradiso kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie beschikbaar is. 

We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
In order to help prevent the spread of the COVID-19 virus, this event is cancelled.

In order to help prevent the spread of the COVID-19 virus, the Dutch Government under advice from the Ministry of Environment and Health (RIVM) has decided to cancel all events till Monday 1 June 2020. Ticket buyers will receive an e-mail with more information. Due to the extensive amount of events in Paradiso, it may take a few weeks before there is more information available.

We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone.

=============

The Circle: een muziekband. Een orkest. Een kring van muzikanten en vrienden wiens connectie hun liefde voor rebetiko-muziek is, een muzieksoort die bloeide in Griekenland van het begin van de 20e eeuw tot 1955, maar nog steeds in leven is. Het wordt gehoord en gespeeld in het hele land. Het doel van deze band groeit naar een grotere kring van muzikanten die een gemeenschappelijke basis vinden in hun passie voor 'rebetiko' muziek.

De band wil muzikanten die in Griekenland of in het buitenland wonen en werken, verbinden en de Boheemse smaak van deze muziek verspreiden, vermengd met andere culturen en beschavingen, zodat deze muziekreis doorgaat naar nieuwe en onbekende bestemmingen.

Een muziekband zonder grenzen. Parallelle cirkels met gemeenschappelijke grond, parallelle levens, dezelfde gevoeligheden en één muziek in het midden van alle mensen.

Sotiris Letsios - gitaar / zang
Ezgi Sevgi Can - clarinet / zang
Panos Dimakis - bouzouki / zang
Shushan Kerovpyan - dubbele bas / zang
Thanos Bouris - bouzouki / zang
Ela Nuroglu - percussie / zang
Vanessa Kourtesi - zang

Dit is een programma van Marmoucha in samenwerking met het NGNS en de opleiding Nieuwgriekse Studies (UvA)

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma