Programma
Antlers 02 print

The Antlers: Hospice 10 Year Anniversary Acoustic Shows + Tim Mislock

The Antlers: Hospice 10 Year Anniversary Acoustic Shows + Tim Mislock

vrijdag 26 april 2019

vrijdag 26 april 2019

In De Duif

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:45

  • Programma met zitplaatsen

Let op! Dit concert is wegens succes verplaatst van de Vondelkerk naar De Duif. Reeds gekochte tickets blijven geldig. 

‘Hospice’ was het derde studioalbum van indierockband The Antlers dat in maart 2009 uitkwam. Na lovende recensies van onder andere Pitchfork, NPR en Beats Per Minute is het album uitgegroeid tot een indieklassieker. Nu, in 2019, viert de band het tienjarig bestaan van dit succesvolle album met een fraaie heruitgave op dubbel wit vinyl. Dit gaat gepaard met een kleine intieme tour waarbij de band ‘Hospice’ in zijn geheel akoestisch gaat spelen. De plaat is een lang en emotioneel verhaal over een man die moet toezien hoe zijn vrouw overlijdt aan kanker. Een akoestische setting in de Vondelkerk is een gepaste locatie om dit prachtige album te eren. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

De Duif

  • The Antlers
  • Tim Mislock
Op 26 april spelen The Antlers hun klassieke album ‘Hospice’ in zijn geheel akoestisch in de Duif. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Kettering

Route naar De Duif

De Duif is gevestigd aan de Prinsengracht 754. Er is een beperkt aantal betaalde parkeerplekken in de buurt en de dichtstbijzijnde tramhalte is Prinsengracht. Je kunt vanaf Amsterdam Centraal de trams 4 of 14 of de metro nemen. 

Paradiso Programme

Programma