Programma
Tank and the Bangas

Tank and the Bangas

Tank and the Bangas

Monday 8 October 2018

Monday 8 October 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is uitgesteld naar woensdag 20 februari, en daardoor verplaatst van Paradiso naar Melkweg. Alle details over de nieuwe datum vind je op de website van Melkweg. Reeds gekochte kaarten blijven geldig maar kunnen ook geretourneerd worden.  Kaartkopers ontvangen hier bericht over van Ticketmaster.
De band deelde het volgende statement:
Dear Bangaville Family, 
Due to unforeseen circumstances, we have to postpone our upcoming European tour to February. The good news is that if you bought tickets, those tickets are still good for our show in February. We apologize for the inconvenience and can’t wait to see our #bangaville fans when we come over in February! 

Tank and the Bangas wordt aangevoerd door de charismatische frontwoman Tarriona ‘Tank’ Ball. De rhythm- & soulband telt vijf koppen en maakt een aanstekelijke mix van soul, funk en gospel. Zangeres en slam-poet Tank vult de hele zaal met haar scherpe raps en gedichten en is niet bang om samen met de Bangas wat te experimenteren. De band combineert kleurrijke r&b met de poëzie van hiphop op een energieke manier die alleen maar uit New Orleans afkomstig kan zijn. Na optredens op Lowlands, Pukkelpop en een stijf uitverkocht People’s Place is de band al helemaal niet meer te stoppen en zijn ze maandag 8 oktober terug in de grote zaal van Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Tank and The Bangas
Op maandag 8 oktober geeft Tank and the Bangas een concert in Paradiso in Amsterdam

NPR Music Tiny Desk Concert

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 180507 141205

QUICK

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma