Programma
Tshawn

T-Shawn

T-Shawn

Friday 2 December 2022

Friday 2 December 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Tissan Ahmed, ook wel bekend als T-shawn, is opgegroeid in een tweezijdig gezin met een christelijke Fillipijnse moeder en een islamitische vader uit Bangladesh. Vanaf een jonge leeftijd zocht hij altijd een uitweg in zijn creativiteit. Hij had niemand om tegenop te kijken en heeft daardoor zijn eigen manier van denken en doen. Dit heeft in zijn werk geleid tot een bijzondere combinatie van genres, culturen en stijlen die je zelden tegenkomt. Binnen zijn muziek en shows laat hij hiphop, soul, r&b, funk, jazz en house allemaal samensmelten.

Drie jaar na het uitbrengen van zijn eerste EP 'A M3SS4G3 2 U' komt T-shawn in december met een tweede EP. 'Vibrashawn' wordt in december uitgebracht en deze release viert hij met een show in Paradiso. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • T-shawn
T-shawn - Rollerskates (Prod. Unit nine)

T-shawn

Rollerskates

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma