What's on
Tshawn

T-Shawn

T-Shawn

vrijdag 2 december 2022

vrijdag 2 december 2022

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Tissan Ahmed, ook wel bekend als T-shawn, is opgegroeid in een tweezijdig gezin met een christelijke Fillipijnse moeder en een islamitische vader uit Bangladesh. Vanaf een jonge leeftijd zocht hij altijd een uitweg in zijn creativiteit. Hij had niemand om tegenop te kijken en heeft daardoor zijn eigen manier van denken en doen. Dit heeft in zijn werk geleid tot een bijzondere combinatie van genres, culturen en stijlen die je zelden tegenkomt. Binnen zijn muziek en shows laat hij hiphop, soul, r&b, funk, jazz en house allemaal samensmelten.

Drie jaar na het uitbrengen van zijn eerste EP 'A M3SS4G3 2 U' komt T-shawn in december met een tweede EP. 'Vibrashawn' wordt in december uitgebracht en deze release viert hij met een show in Paradiso. 

View event on Facebook

Line-up

Upstairs Room

  • T-shawn
T-shawn - Rollerskates (Prod. Unit nine)

T-shawn

Rollerskates

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on