Programma
Paradiso

T-99

T-99

zaterdag 10 december 2016

zaterdag 10 december 2016

Het verschoven concert van woensdag 14 december. Zaal, aanvang, zaal open tijd en prijs blijven ongewijzigd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig of kunnen tot 9 december worden geretourneerd bij Ticketmaster. Zie voor meer informatie: www.paradiso.nl/web/kaartverkoop.htm">.

In 1999 geeft T-99 de rootsrock voor het de eerst een lekkere schop onder de kont door haar te injecteren met surf, jazz, country, folk, bluegrass, rock-‘n-roll, punk en soul. Zo maakt het trio vier hoogwaardige (en steevast goed ontvangen) albums en delen ze en passant podia met legendes als Chuck Berry, Dr. John en Little Feat.  Dan is het 2009 en tijd voor een pauze en diverse toffe zijprojecten waarin de drie geniale muzikale vagebonden even hun ei in kwijt kunnen (Cuban Heels, Maison Du Malheur).

Maar het muzikale bloed kroop waar het niet gaan kon: een door Björn -zZz- Ottenheim stiekem in elkaar gehosselde reünie voor een Sleazefest in IJmuiden werd onverwacht een groot succes. Dit leidde tot de release van een doeltreffende ‘Best Of’, getiteld 'Various Sounds Of T-99' (Excelsior, 2015). De begeleidende toer sloeg enorm aan. Rockpodia en festivaltenten van Appelscha tot Zundert werden geteisterd door de diep bonkende rootsrock van T-99.

Dit concert maakt onderdeel uit van de Sugar Mountain Presents concertreeks, voor liefhebbers van roots en americana. Voor meer informatie zie www.sugarmountain.nl. Er is ook een Sugar Mountain Presents nieuwsbrief, Facebook pagina en Spotify lijst.

Paradiso Programme

Programma