SWANS 2020 Vertical FINAL 2

Swans + Norman Westberg

Swans + Norman Westberg

Friday 19 March 2021

Friday 19 March 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Nederlands:
Het concert van Swans in Paradiso op 19 maart is afgelast vanwege het annuleren van de Europese tour i.v.m. de uitbraak van het coronavirus. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 

English:
The concert of Swans at Paradiso on March 19th has been canceled due to the cancellation of the European tour because of the outbreak of the coronavirus. All ticket buyers will receive an email with more information.

De New Yorkse postpunkband is al een lange tijd actief, en ondanks dat ze van 1997 tot 2010 een pauze hebben gehad, zijn ze sterker terug dan ooit tevoren. Sinds hun comeback zijn ze constant aan het touren geweest. De meest recente langspeler, 'The Glowing Man' stamt uit 2016, maar afgelopen september verscheen er ineens nieuwe EP: 'It's Coming It's Real'. Het aankomende album 'Leaving Meaning' is tot stand gekomen nadat frontman Michael Gira had uitgezocht wie er muzikaal het beste bij de band en het album paste. Naast Michael Gira zullen Ben Frost, Kristof Hahn, Phil Puleo, Christopher Pravdica en Dana Schechter meetouren met Swans. Norman Westberg zal in plaats van meespelen met Swans dit keer het voorprogramma verzorgen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Swans
  • Norman Westberg
Op vrijdag 19 maar geeft Swans een concert in Paradiso in Amsterdam. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Swans

No Words No Thoughts

Op vrijdag 19 maar geeft Swans een concert in Paradiso in Amsterdam. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Swans

New Mind

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma