Programma
Suzanne Santo web

Suzanne Santo

Suzanne Santo

vrijdag 13 september 2019

vrijdag 13 september 2019

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

  • Programma met zitplaatsen

Gevangen tussen de duisternis van de pop-noir, het rauwe randje van de soul en het oprechte van de Americana, vertelt Suzanne Santo in haar nieuwe album het verhaal van een singer-songwriter die na meer dan tien jaar een nieuwe weg inslaat. Suzanne maakte het afgelopen decennium deel uit van het Americana-duo HONEYHONEY, waarbij ze als frontvrouw banjo en viool speelde. Momenteel ontdekt ze andere kanten van de muziek en ging een nieuwe uitdaging aan: in samenwerking met Butch Walker is haar debuutalbum 'Ruby Red' tot stand gekomen, waarin haar elektrische viool, krachtige elektrische gitaar en adembenemende stem sterk naar voren komen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Suzanne Santo
Op vrijdag 13 september speelt de Americana singer-songwriter Suzanne Santo in de Tuinzaal van Paradiso Noord in Amsterdam. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Suzanne Santo

Ghost In My Bed

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma