Programma
Surifest

Surifest

Surifest

vrijdag 8 oktober 2021

vrijdag 8 oktober 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:00, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 23:00

Dit programma is uitgesteld tot een nader te bepalen datum. We houden ticketkopers die direct via onze website hun tickets kochten op de hoogte per e-mail.

 • Toegang voor 18 jaar en ouder

Groots Surinaams festijn in alle drie zalen van Paradiso. Het indoor event Surifest is een Surinaams georiënteerd (en bovendien supergezellig) evenement voor alle nationaliteiten. In de grote zaal geniet je van de crème de la crème van de hedendaagse Surinaamse bands zoals KANKANTRIE, BIGTIME en OPMAAT. Ook hoor je de populaire kaseko nummers tijdens de dj-set van Dj Pac (Pokoe FM). 

De kleine zaal wordt gehost door Reggae Vibrations (line-up tbc), want reggae is onlosmakelijk verbonden met de Surinaamse cultuur en haar uitgaansleven. De beste roots, reggae en dancehall nummers hoor je in deze zaal - "come and feel irie with us! De soul/ballad area is speciaal in het leven geroepen voor alle lovebirds. In de kelder kun je als 'slow jam lover' de hele nacht dansen op de lekkerste en zwoelste ballads, slowjams en soul nummers die worden gedraaid door Dj Blanki en Dj Roy C. 
Tropische hapjes en drankjes zullen uiteraard de gehele avond aanwezig zijn.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Hqdefault 210716 155541

  Kankantrie

  Niets Aan De Hand

  Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma