Programma
IMG 8697

Stippenlift

Stippenlift

Friday 23 December 2022

Friday 23 December 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:00, Hoofdprogramma: 21:30

Inmiddels een decembertraditie in Paradiso: de (kerst)mistroostige show van Stippenlift. Na een uitgestelde show in 2021, keert de koning van de depriwave terug om de feestdagen in te luiden met een lach en een traan: "Laat mij met kerst in mineur."

Nederlandse zanger en producer Hugo van de Poel creëerde met alter ego Stippenlift het genre depriwave: zwaarmoedige teksten over huilen, leed en depressie, omlijnd door elektronische muziek zonder opsmuk. Van de Poel is productief: als Stippenlift, maar ook met andere alter ego's als Eilandnet en Lil Blonde Death, brengt hij plaat na plaat uit, waaronder een arsenaal aan kerstproducties. Na bescheiden kersthit 'Huilen (kerst)' in 2016 bracht Stippenlift in 2018 'Kerstfan' uit: een melancholische plaat over de emotionele leegte tijdens en rondom kerst. Een jaar later volgde single 'Niemand Viert Kerst Met Mij' en in 2020 bracht hij samen met Firoza 'Kerst In De Eighties' uit. Als kers op de taart verscheen vorig jaar powerballad 'Laat Mij Met Kerst Maar Alleen'.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Stippenlift
Stippenlift - Laat Mij Met Kerst Maar Alleen

Stippenlift

Laat Mij Met Kerst Maar Alleen

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma