Programma
Stevegunn 2023

Steve Gunn + Echo Beatty

Steve Gunn + Echo Beatty

Monday 17 April 2023

Monday 17 April 2023

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 20:00, Zaal sluit: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 21:15

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, hiermee kun je naar verschillende indieconcerten op diverse locaties in Amsterdam. Aanmelden is verplicht en kan via de link onderaan deze pagina. Meer informatie vind je op indiestad.nl

Tickets worden twee dagen voorafgaand aan het programma per e-mail toegestuurd.

  • Programma half zittend, half staand

Gitarist en zanger Steve Gunn maakt al geruime tijd indruk met zijn muzikantschap. De altijd nuchtere virtuoos uit New York speelde bij Kurt Vile & The Violators en heeft een groot aantal solo-, duo- en ensemble-albums op zijn naam staan. Zijn sprankelende gitaarspel en kenmerkende stem vormen de basis van zijn uitgesponnen folkrock met Americana-invloeden. Voor de aandachtige luisteraar valt er ook invloed van blues, vrije jazz en psychedelische aspecten in zijn muziek te herkennen.

Support: Echo Beatty

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Steve Gunn
  • Echo Beatty

Gratis met de Indiestadpas 2023

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023
Steve Gunn - Other You

Steve Gunn

Other You

Echo Beatty - Ghosts of Past Lovers

Echo Beatty

Ghosts of Past Lovers

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma