Stevegunn 2023

Steve Gunn + Echo Beatty

Steve Gunn + Echo Beatty

17 apr 2023

17 apr 2023

Tolhuistuin

Zaal open: 20:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 21:15

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, hiermee kun je naar verschillende indieconcerten op diverse locaties in Amsterdam. Aanmelden is verplicht en kan via de link onderaan deze pagina. Meer informatie vind je op indiestad.nl

Tickets worden twee dagen voorafgaand aan het programma per e-mail toegestuurd.

Gitarist en zanger Steve Gunn maakt al geruime tijd indruk met zijn muzikantschap. De altijd nuchtere virtuoos uit New York speelde bij Kurt Vile & The Violators en heeft een groot aantal solo-, duo- en ensemble-albums op zijn naam staan. Zijn sprankelende gitaarspel en kenmerkende stem vormen de basis van zijn uitgesponnen folkrock met Americana-invloeden. Voor de aandachtige luisteraar valt er ook invloed van blues, vrije jazz en psychedelische aspecten in zijn muziek te herkennen.

Support: Echo Beatty

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Tolhuistuin: Zonzij

  • Steve Gunn
  • Echo Beatty

Gratis met de Indiestadpas 2023

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023
Steve Gunn - Other You

Steve Gunn

Other You

Echo Beatty - Ghosts of Past Lovers

Echo Beatty

Ghosts of Past Lovers

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (eerder bekend als Paradiso Noord) is gevestigd op IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Let op: voor clubnachten wordt er een andere ingang gebruikt. Je kunt dan naar binnen via Buiksloterweg 5c en dat bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw. Verder kun je in het hele gebouw, dus ook het restaurant, alleen maar met een pinpas/creditcard kunt betalen. Ten slotte is het ook mogelijk om voor het concert een hapje te eten in het restaurant. 

Paradiso Programme

Programma