What's on
Stevegunn 2023

Steve Gunn + Echo Beatty

Steve Gunn + Echo Beatty

Monday 17 April 2023

Monday 17 April 2023

In Tolhuistuin - Zonzij

Doors: 20:00, Doors close: 19:00, Support: 18:30, Main programme: 21:15

  • Program is half seated, half standing

Gitarist en zanger Steve Gunn maakt al geruime tijd indruk met zijn muzikantschap. De altijd nuchtere virtuoos uit New York speelde bij Kurt Vile & The Violators en heeft een groot aantal solo-, duo- en ensemble-albums op zijn naam staan. Zijn sprankelende gitaarspel en kenmerkende stem vormen de basis van zijn uitgesponnen folkrock met Americana-invloeden. Voor de aandachtige luisteraar valt er ook invloed van blues, vrije jazz en psychedelische aspecten in zijn muziek te herkennen.

Support: Echo Beatty

View event on Facebook

Line-up

Zonzij

  • Steve Gunn
  • Echo Beatty

Gratis met de Indiestadpas 2023

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023
Steve Gunn - Other You

Steve Gunn

Other You

Echo Beatty - Ghosts of Past Lovers

Echo Beatty

Ghosts of Past Lovers

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on