Home Ground image

Stephen Emmer

Stephen Emmer

maandag 17 juli 2017

maandag 17 juli 2017

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:45, Hoofdprogramma: 22:00

Stephen Emmer presenteert op feestelijke wijze zijn meest recente album Home Ground featuring Chaka Khan, Patti Austin, Kendra Foster, Leon Ware, Frank McComb, Andy Bey, Dwight Trible, Ursula Rucker en Mary Griffin.

Home Ground is een orchestraal soul album met sociaal geëngageerde teksten over waar nou precies je 'home ground' is in deze tijden; is dat in je land, stad, dorp, huis of is het in je hoofd, hart, bij familie of andere gelijkgezinden? Een zeer actueel thema en geïnspireerd door het beroemde 'What’s Going On' van Marvin Gaye. De opbrengsten gaan grotendeels naar War Child. 

Mary Griffin is voor deze gelegenheid overgekomen uit de Verenigde Staten om onder andere haar singles Place Delight en Own Again van het album live te zingen. Mary is bekend van het touren met George Clinton en Patti Labelle. Uiteraard zullen we het album ten gehore brengen, Leo Blokhuis zal het eerste vinyl exemplaar in ontvangst nemen, is er gelegenheid tot het laten signeren en zal DJ Moods een op Home Ground geinspireerde set draaien om de avond swingend mee af te sluiten.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma