Programma
STOOR Live April Paradisobanner

Speedy J presents STOOR Live

Speedy J presents STOOR Live

zaterdag 13 april

In Paradiso - Grote Zaal, Bovenzaal

Zaal open: 16:00, Zaal sluit: 23:59

Ticket € 44,00

Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

 • Toegang voor 18 jaar en ouder

Dit voorjaar keert de STOOR crew terug naar Paradiso voor een eerste april-editie. Dezelfde formule, pure improvisatie, geen concessies. Daarnaast zal Pink Noise, het nieuwe platform voor live elektronische muziek, weer de Bovenzaal hosten en een selectie opkomende makers in de spotlight zetten.

STOOR Live is een volledig geimproviseerde hardware jam tussen wisselende muzikanten, onder leiding van technoproducent Speedy J. Stagedesign, licht en een team van videokunstenaars worden geregisseerd door spatial designer Karl Klomp. Door middel van robotcamera's en videohardwarehacks op een LED video-object, smelten beeld en geluid samen tot een 8 uur durende symbiose van ongebreidelde electronica.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

 • Dasha Rush
 • Luke Slater
 • Polygonia
 • Rrose
 • Speedy J

Bovenzaal

  STOOR Live in Paradiso

  STOOR Live in Paradiso

  ADE 2023

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma