Programma
BG Speedy J Paradiso

Speedy J presents STOOR live - 20:30 uur - ADE

Speedy J presents STOOR live - 20:30 uur - ADE

zaterdag 24 oktober 2020

zaterdag 24 oktober 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

NL
Dit is een programma met zitplaatsen.
Maximaal 2 tickets per persoon.
Legitimatie hoofdkoper vereist aan de zaal.
Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht.

EN
This show is seated.
Maximum of 2 tickets per person.
Main buyer needs to bring ID to the venue.
Tickets are personal and cannot be resold.
  • Toegang voor 18 jaar en ouder
  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

(English info below)
Nederlands:
Dit programma is afgelast vanwege aangescherpte maatregelen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 in te dammen. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd. 
English:
The Dutch Government has taken extra measures to reduce the spread of COVID-19. Therefore, this event is cancelled. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail. 

=============

Line-up: Lady Starlight x Surgeon x Speedy J live

De afgelopen periode heeft Speedy J zich schuilgehouden in een Rotterdamse bunker vol elektronische apparatuur. Hieruit is STOOR geboren, een project waarbij het registreren en documenteren van livesessies met verschillende artiesten centraal staat. De mooiste momenten zijn vastgelegd op gelimiteerde vinyluitgaven, maar daarnaast worden ook volledig geïmproviseerde sessies live gestreamd. Tijdens ADE brengt Speedy J zijn concept naar het podium; STOOR live wordt een jam tussen wisselende muzikanten en videokunstenaars. Voordat de sessie van start gaat weet niemand exact wat er gaat gebeuren, maar dat een stage vol analoge apparatuur in combinatie met ervaren handen een magische audiovisuele trip oplevert is zeker.

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Speedy J
  • Surgeon
  • Lady Starlight
Hqdefault 200909 160628

Speedy J

Live @ Stoor

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma